De Koster Makelaars

De Koster Makelaars is een makelaar gevestigd in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Koster Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Koster Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den-Bosch en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Koster Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Koster Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 780.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 91.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over De Koster Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De Koster Makelaars verkoopt

De Koster Makelaars is het meeste actief in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Koster Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Koster Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den-Bosch 41 € 783.000
Rosmalen 2 € 718.000

Type woningen die De Koster Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Koster Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Koster Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
20%
bovenwoning
20%
hoekwoning
13%
tussenwoning
13%
benedenwoning
10%
portiekwoning
7%
eindwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
penthouse
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Koster Makelaars

Wat kost De Koster Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Koster Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Koster Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.900 en de € 5.900.

Waar is De Koster Makelaars actief?

+

De Koster Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den-Bosch en Rosmalen.

In welk prijssegment is De Koster Makelaars actief?

+

De Koster Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Koster Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 780.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den-Bosch

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den-Bosch en vergelijkbaar is aan De Koster Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!