VDH Wonen Makelaardij

VDH Wonen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VDH Wonen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. VDH Wonen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den-Bosch en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VDH Wonen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VDH Wonen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 433.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 89.000
  • Aantal transacties 50
Meer informatie over VDH Wonen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VDH Wonen Makelaardij verkoopt

VDH Wonen Makelaardij is het meeste actief in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VDH Wonen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VDH Wonen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den-Bosch 25 € 398.000
Rosmalen 15 € 477.000
Liempde 2 € 495.000
Vught 2 € 426.000
Haarlem 1 € 350.000

Type woningen die VDH Wonen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VDH Wonen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VDH Wonen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
bovenwoning
11%
2 onder 1 kapwoning
10%
portiekflat
10%
galerijflat
8%
benedenwoning
5%
eindwoning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
hoekwoning
5%
geschakelde woning
4%
vrijstaande woning
4%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VDH Wonen Makelaardij

Wat kost VDH Wonen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VDH Wonen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VDH Wonen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is VDH Wonen Makelaardij actief?

+

VDH Wonen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den-Bosch, Rosmalen, Liempde, Vught en Haarlem.

In welk prijssegment is VDH Wonen Makelaardij actief?

+

VDH Wonen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VDH Wonen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 433.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den-Bosch

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den-Bosch en vergelijkbaar is aan VDH Wonen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!