AMB Makelaars

AMB Makelaars is een makelaar gevestigd in Drunen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 4 vestigingen, biedt AMB Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. AMB Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Drunen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van AMB Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties AMB Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 450.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 11.000
  • Aantal transacties 182
Meer informatie over AMB Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar AMB Makelaars verkoopt

AMB Makelaars is het meeste actief in Drunen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar AMB Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt AMB Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Drunen 41 € 444.000
Den-Bosch 39 € 415.000
Vught 34 € 466.000
Vlijmen 21 € 461.000
Haarsteeg 5 € 735.000

Type woningen die AMB Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat AMB Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat AMB Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
2 onder 1 kapwoning
20%
portiekflat
18%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
10%
eindwoning
3%
galerijflat
3%
geschakelde woning
2%
halfvrijstaande woning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in AMB Makelaars

Wat kost AMB Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van AMB Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer AMB Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is AMB Makelaars actief?

+

AMB Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Drunen, Den-Bosch, Vught, Vlijmen en Haarsteeg.

In welk prijssegment is AMB Makelaars actief?

+

AMB Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar AMB Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 450.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Drunen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Drunen en vergelijkbaar is aan AMB Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!