Makelaars in Waalwijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Waalwijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 28 makelaars actief geweest in Waalwijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Waalwijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Waalwijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Waalwijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 4.000
 • Aantal transacties 297
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Waalwijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Waalwijk

In Waalwijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 418.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 4.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Waalwijk.

Bij de verkoop van een huis in Waalwijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 418.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Waalwijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Waalwijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 400.000.

Het meest voorkomende energielabel in Waalwijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Waalwijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Waalwijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Waalwijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Waalwijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Allround Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Waalwijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Waalwijk.

Populaire buurten in Waalwijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Waalwijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Waalwijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Centrum

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  47
 • 2. Besoijen

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  40
 • 3. Zanddonk

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  34
 • 4. Antoniusparochie

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 317.000
  Woningen verkocht
  31
 • 5. Landgoed Driessen

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 477.000
  Woningen verkocht
  29

Top 5 woningen verkocht in Waalwijk

In Waalwijk zijn de afgelopen maand 297 woningen verkocht. Makelaar Allround Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Waalwijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Waalwijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Waalwijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 28 makelaars actief geweest in Waalwijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Waalwijk.

Wat kost een makelaar in Waalwijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Waalwijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Waalwijk van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Waalwijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Waalwijk zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Waalwijk?

+

De meest verkopende makelaar van Waalwijk is Allround Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Waalwijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Waalwijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Waalwijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Waalwijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!