Carré De Wit makelaardij

Carré De Wit makelaardij is een makelaar gevestigd in Waalwijk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Carré De Wit makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Carré De Wit makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Waalwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Carré De Wit makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Carré De Wit makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 431.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -235.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over Carré De Wit makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Carré De Wit makelaardij verkoopt

Carré De Wit makelaardij is het meeste actief in Waalwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Carré De Wit makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Carré De Wit makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Waalwijk 22 € 432.000
Kaatsheuvel 6 € 393.000
Sprang-Capelle 5 € 373.000
Tilburg 2 € 285.000
Den-Bosch 2 € 698.000

Type woningen die Carré De Wit makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Carré De Wit makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Carré De Wit makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
vrijstaande woning
18%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
13%
portiekwoning
8%
eindwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Carré De Wit makelaardij

Wat kost Carré De Wit makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Carré De Wit makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Carré De Wit makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Carré De Wit makelaardij actief?

+

Carré De Wit makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Tilburg en Den-Bosch.

In welk prijssegment is Carré De Wit makelaardij actief?

+

Carré De Wit makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Carré De Wit makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 431.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Waalwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Waalwijk en vergelijkbaar is aan Carré De Wit makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!