Makelaars in Sprang-Capelle

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sprang-Capelle, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Sprang-Capelle. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sprang-Capelle helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vrijhoeve.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sprang-Capelle zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sprang-Capelle afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
 • Gemiddelde verkooptijd 53
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -127.000
 • Aantal transacties 57
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sprang-Capelle
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sprang-Capelle

In Sprang-Capelle is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 356.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -127.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Sprang-Capelle.

Bij de verkoop van een huis in Sprang-Capelle is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 356.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sprang-Capelle. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sprang-Capelle weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 393.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sprang-Capelle is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sprang-Capelle. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sprang-Capelle

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sprang-Capelle? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sprang-Capelle. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Makelaars van Altena de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sprang-Capelle, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sprang-Capelle.

 • Carré De Wit makelaardij

  2. Carré De Wit makelaardij

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 413.000
  Woningen verkocht
  7
 • Van de Zande Makelaardij

  3. Van de Zande Makelaardij

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 402.000
  Woningen verkocht
  5
 • Allround Makelaardij

  4. Allround Makelaardij

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 409.000
  Woningen verkocht
  4
 • Remco Olden Lommers Makelaars

  5. Remco Olden Lommers Makelaars

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 386.000
  Woningen verkocht
  4

Populaire buurten in Sprang-Capelle

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sprang-Capelle? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sprang-Capelle. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vrijhoeve

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 333.000
  Woningen verkocht
  23
 • 2. Capelle / Nieuwe Vaart

  Verkooptijd
  92 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  19
 • 3. Sprang

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Sprang-Capelle

In Sprang-Capelle zijn de afgelopen maand 57 woningen verkocht. Makelaar De Makelaars van Altena verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sprang-Capelle.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuwevaart 16 De Makelaars van Altena € 1.100.000
Wendelnesseweg-Oost 106 De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen € 995.000
Oosteind 67 Van de Zande Makelaardij € 695.000
Tilburgseweg 15 De Makelaars van Altena € 675.000
Nieuwevaart 32 Carré De Wit makelaardij € 630.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sprang-Capelle

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sprang-Capelle?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Sprang-Capelle. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sprang-Capelle.

Wat kost een makelaar in Sprang-Capelle?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sprang-Capelle is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sprang-Capelle van € 3.900 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sprang-Capelle?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sprang-Capelle zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sprang-Capelle?

+

De meest verkopende makelaar van Sprang-Capelle is De Makelaars van Altena. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sprang-Capelle zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sprang-Capelle?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sprang-Capelle aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sprang-Capelle.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!