De Makelaars van Altena

De Makelaars van Altena is een makelaar gevestigd in Sprang-Capelle. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Makelaars van Altena hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Makelaars van Altena is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sprang-Capelle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Makelaars van Altena. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Makelaars van Altena in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 27.000
  • Aantal transacties 172
Meer informatie over De Makelaars van Altena
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Makelaars van Altena verkoopt

De Makelaars van Altena is het meeste actief in Sprang-Capelle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Makelaars van Altena woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Makelaars van Altena ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sprang-Capelle 20 € 425.000
Woudrichem 13 € 489.000
Rijswijk (NB) 13 € 430.000
Kaatsheuvel 11 € 341.000
Werkendam 11 € 364.000

Type woningen die De Makelaars van Altena verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Makelaars van Altena diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Makelaars van Altena het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
vrijstaande woning
32%
2 onder 1 kapwoning
21%
hoekwoning
10%
halfvrijstaande woning
3%
bovenwoning
1%
eindwoning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Makelaars van Altena

Wat kost De Makelaars van Altena bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Makelaars van Altena voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Makelaars van Altena je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is De Makelaars van Altena actief?

+

De Makelaars van Altena heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Sprang-Capelle, Woudrichem, Rijswijk (NB), Kaatsheuvel en Werkendam.

In welk prijssegment is De Makelaars van Altena actief?

+

De Makelaars van Altena is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Makelaars van Altena actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 427.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sprang-Capelle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sprang-Capelle en vergelijkbaar is aan De Makelaars van Altena. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!