Makelaars in Andel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Andel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Andel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Andel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Andel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Andel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Andel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 435.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -97.000
 • Aantal transacties 20
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Andel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Andel

In Andel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 343.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -97.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Andel.

Bij de verkoop van een huis in Andel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 343.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Andel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Andel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 435.000.

Het meest voorkomende energielabel in Andel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Andel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Andel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Andel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Andel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Makelaars van Altena de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Andel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Andel.

Populaire buurten in Andel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Andel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Andel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Andel

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  20

Top 5 woningen verkocht in Andel

In Andel zijn de afgelopen maand 20 woningen verkocht. Makelaar De Makelaars van Altena verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Andel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Burgemeester van der Schansstraat 2 a De Makelaars van Altena € 770.000
Ds. Talmalaan 1 De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen € 745.000
Burgemeester van der Schansstraat 39 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 695.000
Ds. Talmalaan 14 ViaJoop Makelaardij € 650.000
Hoofdgraaf 27 De Makelaars van Altena € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Andel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Andel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Andel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Andel.

Wat kost een makelaar in Andel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Andel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Andel van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Andel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Andel zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Andel?

+

De meest verkopende makelaar van Andel is De Makelaars van Altena. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Andel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Andel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Andel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Andel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!