Makelaars in Werkendam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Werkendam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Werkendam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Werkendam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vervoornepolder zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Werkendam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Werkendam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 378.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -12.000
 • Aantal transacties 51
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Werkendam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Werkendam

In Werkendam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 428.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -12.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Werkendam.

Bij de verkoop van een huis in Werkendam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 428.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Werkendam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Werkendam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 378.000.

Het meest voorkomende energielabel in Werkendam is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Werkendam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Werkendam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Werkendam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Werkendam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Paans Makelaars in onroerende goederen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Werkendam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Werkendam.

Populaire buurten in Werkendam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Werkendam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Werkendam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vervoornepolder zuid

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Centrum Werkendam

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  13
 • 3. Werkense polder

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  10
 • 4. Welgelegen

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 432.000
  Woningen verkocht
  6
 • 5. Vervoornepolder noord

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 516.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Werkendam

In Werkendam zijn de afgelopen maand 51 woningen verkocht. Makelaar Paans Makelaars in onroerende goederen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Werkendam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
de Kooi 12 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 750.000
Richter 86 De Makelaars van Altena € 698.000
Duizendblad 9 Mol & Roubos Makelaardij € 575.000
Reegreppel 2 Paans Makelaars in onroerende goederen € 550.000
de Kooi 11 Paans Makelaars in onroerende goederen € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Werkendam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Werkendam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Werkendam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Werkendam.

Wat kost een makelaar in Werkendam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Werkendam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Werkendam van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Werkendam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Werkendam zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Werkendam?

+

De meest verkopende makelaar van Werkendam is Paans Makelaars in onroerende goederen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Werkendam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Werkendam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Werkendam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Werkendam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!