Paans Makelaars in onroerende goederen

Paans Makelaars in onroerende goederen is een makelaar gevestigd in Werkendam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Paans Makelaars in onroerende goederen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Paans Makelaars in onroerende goederen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Werkendam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Paans Makelaars in onroerende goederen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Paans Makelaars in onroerende goederen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 398.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -46.000
  • Aantal transacties 44
Meer informatie over Paans Makelaars in onroerende goederen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Paans Makelaars in onroerende goederen verkoopt

Paans Makelaars in onroerende goederen is het meeste actief in Werkendam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Paans Makelaars in onroerende goederen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Paans Makelaars in onroerende goederen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Werkendam 16 € 411.000
Sleeuwijk 11 € 416.000
Dussen 3 € 403.000
Nieuwendijk 3 € 424.000
Veen 2 € 278.000

Type woningen die Paans Makelaars in onroerende goederen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Paans Makelaars in onroerende goederen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Paans Makelaars in onroerende goederen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
vrijstaande woning
27%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
6%
benedenwoning
4%
bovenwoning
4%
maisonnette
4%
penthouse
4%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Paans Makelaars in onroerende goederen

Wat kost Paans Makelaars in onroerende goederen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Paans Makelaars in onroerende goederen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Paans Makelaars in onroerende goederen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Paans Makelaars in onroerende goederen actief?

+

Paans Makelaars in onroerende goederen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Werkendam, Sleeuwijk, Dussen, Nieuwendijk en Veen.

In welk prijssegment is Paans Makelaars in onroerende goederen actief?

+

Paans Makelaars in onroerende goederen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Paans Makelaars in onroerende goederen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 398.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Werkendam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Werkendam en vergelijkbaar is aan Paans Makelaars in onroerende goederen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!