Makelaars in Sleeuwijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sleeuwijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Sleeuwijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sleeuwijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sleeuwijk west.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sleeuwijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sleeuwijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 445.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -41.000
 • Aantal transacties 40
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sleeuwijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sleeuwijk

In Sleeuwijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 377.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -41.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sleeuwijk.

Bij de verkoop van een huis in Sleeuwijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 377.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sleeuwijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sleeuwijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 445.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sleeuwijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sleeuwijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sleeuwijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sleeuwijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sleeuwijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Paans Makelaars in onroerende goederen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sleeuwijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sleeuwijk.

Populaire buurten in Sleeuwijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sleeuwijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sleeuwijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sleeuwijk west

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 412.000
  Woningen verkocht
  24
 • 2. Sleeuwijk oost

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  14
 • 3. Buitengebied Sleeuwijk

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 627.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Sleeuwijk

In Sleeuwijk zijn de afgelopen maand 40 woningen verkocht. Makelaar Paans Makelaars in onroerende goederen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sleeuwijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rijksstraatweg 124 Van der Brugge Makelaardij € 850.000
Kerkeinde 40 Schep Makelaars | NVM Buitenstate € 775.000
Rijksstraatweg 107 van Geffen Makelaardij € 719.000
Munnikenland 55 Van der Brugge Makelaardij € 599.000
Egelantierpad 3 Paans Makelaars in onroerende goederen € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sleeuwijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sleeuwijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Sleeuwijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sleeuwijk.

Wat kost een makelaar in Sleeuwijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sleeuwijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sleeuwijk van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sleeuwijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sleeuwijk zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sleeuwijk?

+

De meest verkopende makelaar van Sleeuwijk is Paans Makelaars in onroerende goederen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sleeuwijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sleeuwijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sleeuwijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sleeuwijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!