Pullen Makelaardij

Pullen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Sleeuwijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Pullen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Pullen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sleeuwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Pullen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Pullen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 437.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 59.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Pullen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Pullen Makelaardij verkoopt

Pullen Makelaardij is het meeste actief in Sleeuwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Pullen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Pullen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Waardhuizen 1 € 650.000
Deurne 1 € 341.000
Delft 1 € 325.000
Giessen 1 € 330.000
Woudrichem 1 € 539.000

Type woningen die Pullen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Pullen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Pullen Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
63%
tussenwoning
13%
benedenwoning
6%
geschakelde woning
6%
halfvrijstaande woning
6%
hoekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pullen Makelaardij

Wat kost Pullen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Pullen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Pullen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Pullen Makelaardij actief?

+

Pullen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Waardhuizen, Deurne, Delft, Giessen en Woudrichem.

In welk prijssegment is Pullen Makelaardij actief?

+

Pullen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Pullen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 437.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sleeuwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sleeuwijk en vergelijkbaar is aan Pullen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!