Makelaars in Hank

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hank, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Hank. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hank helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hank.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hank zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hank afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 389.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -97.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hank
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hank

In Hank is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 332.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -97.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hank.

Bij de verkoop van een huis in Hank is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 332.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hank. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hank weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 389.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hank is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hank. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hank

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hank? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hank. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ERA Makelaardij Amerstreek de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hank, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hank.

 • Hofstede Makelaardij

  2. Hofstede Makelaardij

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 411.000
  Woningen verkocht
  4
 • De Makelaars van Altena

  3. De Makelaars van Altena

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  4
 • Mol & Roubos Makelaardij

  4. Mol & Roubos Makelaardij

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 428.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verbrugge Makelaardij

  5. Verbrugge Makelaardij

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 281.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Hank

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hank? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hank. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hank

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Buitengebied Hank oost

  Verkooptijd
  11 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 500.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hank

In Hank zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar ERA Makelaardij Amerstreek verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hank.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pastoor Lipsplantsoen 23 ERA Makelaardij Amerstreek € 695.000
Buitendijk 141 Hofstede Makelaardij € 565.000
Jachtsloot 87 ERA Makelaardij Amerstreek € 545.000
Buitenkade 16 a Hofstede Makelaardij € 535.000
Peerenboom 26 Mol & Roubos Makelaardij € 500.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hank

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hank?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Hank. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hank.

Wat kost een makelaar in Hank?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hank is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hank van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hank?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hank zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hank?

+

De meest verkopende makelaar van Hank is ERA Makelaardij Amerstreek. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hank zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hank?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hank aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hank.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!