EHP Makelaardij

EHP Makelaardij is een makelaar gevestigd in Breda. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt EHP Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. EHP Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van EHP Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties EHP Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
  • Gemiddelde verkooptijd 20
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -10.000
  • Aantal transacties 41
Meer informatie over EHP Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar EHP Makelaardij verkoopt

EHP Makelaardij is het meeste actief in Breda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar EHP Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt EHP Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 31 € 369.000
Rijen 3 € 443.000
Dongen 3 € 329.000
Bavel 2 € 499.000
Oosterhout 1 € 250.000

Type woningen die EHP Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat EHP Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat EHP Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
59%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
13%
benedenwoning
5%
vrijstaande woning
5%
eindwoning
3%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in EHP Makelaardij

Wat kost EHP Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van EHP Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer EHP Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is EHP Makelaardij actief?

+

EHP Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda, Rijen, Dongen, Bavel en Oosterhout.

In welk prijssegment is EHP Makelaardij actief?

+

EHP Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar EHP Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 373.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breda en vergelijkbaar is aan EHP Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!