Makelaars in Bergen op Zoom

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bergen op Zoom, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 37 makelaars actief geweest in Bergen op Zoom. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bergen op Zoom helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bergse Plaat.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bergen op Zoom zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bergen op Zoom afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 335.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -12.000
 • Aantal transacties 427
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bergen op Zoom
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 335.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -12.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bergen op Zoom.

Bij de verkoop van een huis in Bergen op Zoom is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 335.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bergen op Zoom. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bergen op Zoom weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 335.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bergen op Zoom is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bergen op Zoom. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bergen op Zoom

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bergen op Zoom? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bergen op Zoom. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bergen op Zoom, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bergen op Zoom.

Populaire buurten in Bergen op Zoom

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bergen op Zoom? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bergen op Zoom. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bergse Plaat

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  70
 • 2. Centrum

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 259.000
  Woningen verkocht
  54
 • 3. Gageldonk-West

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 255.000
  Woningen verkocht
  40
 • 4. Gageldonk-Oost

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 288.000
  Woningen verkocht
  28
 • 5. Meilust Zuid

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 348.000
  Woningen verkocht
  23

Top 5 woningen verkocht in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom zijn de afgelopen maand 427 woningen verkocht. Makelaar Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bergen op Zoom.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Heerlesebaan 6 + 6a Kees Buijsen Makelaars € 995.000
Schorrenkruid 46 Baas Makelaardij € 860.000
Portugalstraat 28 Grosfeld makelaardij € 849.000
Halsterseweg 191 Baas Makelaardij € 849.000
Bergsebaan 97 Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. € 825.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bergen op Zoom

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bergen op Zoom?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 37 makelaars actief geweest in Bergen op Zoom. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bergen op Zoom.

Wat kost een makelaar in Bergen op Zoom?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bergen op Zoom is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bergen op Zoom van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bergen op Zoom?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bergen op Zoom zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bergen op Zoom?

+

De meest verkopende makelaar van Bergen op Zoom is Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bergen op Zoom zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bergen op Zoom?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bergen op Zoom aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bergen op Zoom.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!