Van Kaam Makelaardij o.z.

Van Kaam Makelaardij o.z. is een makelaar gevestigd in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Kaam Makelaardij o.z. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Kaam Makelaardij o.z. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergen op Zoom en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Kaam Makelaardij o.z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Kaam Makelaardij o.z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 345.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -71.000
  • Aantal transacties 48
Meer informatie over Van Kaam Makelaardij o.z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Kaam Makelaardij o.z. verkoopt

Van Kaam Makelaardij o.z. is het meeste actief in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Kaam Makelaardij o.z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Kaam Makelaardij o.z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bergen op Zoom 14 € 291.000
Ossendrecht 10 € 315.000
Hoogerheide 7 € 378.000
Eindhoven 4 € 352.000
Woensdrecht 1 € 375.000

Type woningen die Van Kaam Makelaardij o.z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Kaam Makelaardij o.z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Kaam Makelaardij o.z. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
17%
vrijstaande woning
17%
hoekwoning
15%
portiekflat
10%
halfvrijstaande woning
5%
eindwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Kaam Makelaardij o.z.

Wat kost Van Kaam Makelaardij o.z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Kaam Makelaardij o.z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Kaam Makelaardij o.z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Van Kaam Makelaardij o.z. actief?

+

Van Kaam Makelaardij o.z. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bergen op Zoom, Ossendrecht, Hoogerheide, Eindhoven en Woensdrecht.

In welk prijssegment is Van Kaam Makelaardij o.z. actief?

+

Van Kaam Makelaardij o.z. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Kaam Makelaardij o.z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 345.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergen op Zoom

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergen op Zoom en vergelijkbaar is aan Van Kaam Makelaardij o.z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!