Buuron & Kuipers Makelaars

Buuron & Kuipers Makelaars is een makelaar gevestigd in Steenbergen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Buuron & Kuipers Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Buuron & Kuipers Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Steenbergen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Buuron & Kuipers Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Buuron & Kuipers Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 414.000
  • Gemiddelde verkooptijd 76
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 51.000
  • Aantal transacties 41
Meer informatie over Buuron & Kuipers Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Buuron & Kuipers Makelaars verkoopt

Buuron & Kuipers Makelaars is het meeste actief in Steenbergen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Buuron & Kuipers Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Buuron & Kuipers Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Steenbergen 29 € 433.000
Sint Philipsland 5 € 275.000
Dinteloord 2 € 484.000
Bergen op Zoom 2 € 369.000
Roosendaal 1 € 435.000

Type woningen die Buuron & Kuipers Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Buuron & Kuipers Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Buuron & Kuipers Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
2 onder 1 kapwoning
22%
vrijstaande woning
20%
eindwoning
17%
hoekwoning
5%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Buuron & Kuipers Makelaars

Wat kost Buuron & Kuipers Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Buuron & Kuipers Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Buuron & Kuipers Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Buuron & Kuipers Makelaars actief?

+

Buuron & Kuipers Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Steenbergen, Sint Philipsland, Dinteloord, Bergen op Zoom en Roosendaal.

In welk prijssegment is Buuron & Kuipers Makelaars actief?

+

Buuron & Kuipers Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Buuron & Kuipers Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 414.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Steenbergen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Steenbergen en vergelijkbaar is aan Buuron & Kuipers Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!