Mark Makelaardij

Mark Makelaardij is een makelaar gevestigd in Tholen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Mark Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Mark Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tholen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mark Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Mark Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 330.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -29.000
  • Aantal transacties 53
Meer informatie over Mark Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Mark Makelaardij verkoopt

Mark Makelaardij is het meeste actief in Tholen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mark Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mark Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tholen 20 € 300.000
Sint-Maartensdijk 6 € 236.000
Poortvliet 5 € 549.000
Sint-Annaland 4 € 322.000
Oud-Vossemeer 4 € 427.000

Type woningen die Mark Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mark Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mark Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
48%
2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
10%
eindwoning
8%
halfvrijstaande woning
6%
vrijstaande woning
6%
bovenwoning
3%
geschakelde woning
3%
benedenwoning
2%
galerijflat
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mark Makelaardij

Wat kost Mark Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mark Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mark Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Mark Makelaardij actief?

+

Mark Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tholen, Sint-Maartensdijk, Poortvliet, Sint-Annaland en Oud-Vossemeer.

In welk prijssegment is Mark Makelaardij actief?

+

Mark Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mark Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 330.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tholen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tholen en vergelijkbaar is aan Mark Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!