Makelaars in Sint-Maartensdijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint-Maartensdijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Sint-Maartensdijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint-Maartensdijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sint-Maartensdijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint-Maartensdijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sint-Maartensdijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 271.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -119.000
 • Aantal transacties 44
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint-Maartensdijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint-Maartensdijk

In Sint-Maartensdijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 241.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -119.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint-Maartensdijk.

Bij de verkoop van een huis in Sint-Maartensdijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 241.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint-Maartensdijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint-Maartensdijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 271.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint-Maartensdijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint-Maartensdijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint-Maartensdijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint-Maartensdijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint-Maartensdijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Mark Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sint-Maartensdijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint-Maartensdijk.

 • Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 256.000
  Woningen verkocht
  13
 • Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 280.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 290.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  160 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 264.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Sint-Maartensdijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint-Maartensdijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint-Maartensdijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sint-Maartensdijk

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 258.000
  Woningen verkocht
  42
 • 2. Verspreide huizen Sint-Maartensdijk

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Sint-Maartensdijk

In Sint-Maartensdijk zijn de afgelopen maand 44 woningen verkocht. Makelaar Mark Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint-Maartensdijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Provincialeweg 24 WLTM € 590.000
Pierhoekseweg 2 Leunis Makelaars € 500.000
Gladiolenstraat 34 Baas Makelaardij € 480.000
Hogeweg 47 Hopmans & Geense Makelaardij € 459.000
Hogeweg 25 Neeskens Makelaars € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint-Maartensdijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint-Maartensdijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Sint-Maartensdijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint-Maartensdijk.

Wat kost een makelaar in Sint-Maartensdijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint-Maartensdijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint-Maartensdijk van € 2.700 tot € 3.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint-Maartensdijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint-Maartensdijk zijn € 1.400 a € 2.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint-Maartensdijk?

+

De meest verkopende makelaar van Sint-Maartensdijk is Mark Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint-Maartensdijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint-Maartensdijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint-Maartensdijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint-Maartensdijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!