Makelaars in Sint Philipsland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint Philipsland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Sint Philipsland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint Philipsland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sint Philipsland.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint Philipsland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sint Philipsland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 315.000
 • Gemiddelde verkooptijd 70
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
 • Aantal transacties 37
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint Philipsland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint Philipsland

In Sint Philipsland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 319.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -47.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint Philipsland.

Bij de verkoop van een huis in Sint Philipsland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 319.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint Philipsland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint Philipsland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 315.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint Philipsland is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint Philipsland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint Philipsland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint Philipsland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint Philipsland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van den Ouden Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sint Philipsland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint Philipsland.

Populaire buurten in Sint Philipsland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint Philipsland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint Philipsland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sint Philipsland

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 272.000
  Woningen verkocht
  25
 • 2. Anna Jacobapolder

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 267.000
  Woningen verkocht
  9
 • 3. Verspreide huizen Sint Philipsland

  Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 816.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Sint Philipsland

In Sint Philipsland zijn de afgelopen maand 37 woningen verkocht. Makelaar Van den Ouden Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint Philipsland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Henrittedijk 1 Van den Ouden Makelaars € 1.049.500
Henriëttedijk 1 Van den Ouden Makelaars € 1.049.500
Stationsstraat 23 Team Versteeg Makelaars € 599.000
Wadistraat 9 Mark Makelaardij € 419.500
Boserf 5 Buuron & Kuipers Makelaars € 369.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint Philipsland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint Philipsland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Sint Philipsland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint Philipsland.

Wat kost een makelaar in Sint Philipsland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint Philipsland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint Philipsland van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint Philipsland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint Philipsland zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint Philipsland?

+

De meest verkopende makelaar van Sint Philipsland is Van den Ouden Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint Philipsland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint Philipsland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint Philipsland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint Philipsland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!