Van den Ouden Makelaars

Van den Ouden Makelaars is een makelaar gevestigd in Bruinisse. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van den Ouden Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van den Ouden Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bruinisse en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van den Ouden Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van den Ouden Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 458.000
  • Gemiddelde verkooptijd 69
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 53.000
  • Aantal transacties 60
Meer informatie over Van den Ouden Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van den Ouden Makelaars verkoopt

Van den Ouden Makelaars is het meeste actief in Bruinisse. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van den Ouden Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van den Ouden Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sint Philipsland 13 € 385.000
Bruinisse 8 € 376.000
Sint-Annaland 7 € 403.000
Lewedorp 5 € 477.000
Scherpenisse 3 € 313.000

Type woningen die Van den Ouden Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van den Ouden Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van den Ouden Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
61%
2 onder 1 kapwoning
18%
tussenwoning
11%
halfvrijstaande woning
7%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van den Ouden Makelaars

Wat kost Van den Ouden Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van den Ouden Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van den Ouden Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Van den Ouden Makelaars actief?

+

Van den Ouden Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Sint Philipsland, Bruinisse, Sint-Annaland, Lewedorp en Scherpenisse.

In welk prijssegment is Van den Ouden Makelaars actief?

+

Van den Ouden Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van den Ouden Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 458.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bruinisse

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bruinisse en vergelijkbaar is aan Van den Ouden Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!