Makelaars in Bruinisse

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bruinisse, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Bruinisse. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bruinisse helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bruinisse.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bruinisse zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bruinisse afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 398.000
 • Gemiddelde verkooptijd 86
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -24.000
 • Aantal transacties 34
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bruinisse
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bruinisse

In Bruinisse is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 311.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -24.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bruinisse.

Bij de verkoop van een huis in Bruinisse is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 311.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bruinisse. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bruinisse weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 398.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bruinisse is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bruinisse. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bruinisse

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bruinisse? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bruinisse. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kuub Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bruinisse, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bruinisse.

 • Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 376.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 487.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 266.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  171 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 412.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Bruinisse

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bruinisse? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bruinisse. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bruinisse

  Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 318.000
  Woningen verkocht
  26
 • 2. Recreatiegebied

  Verkooptijd
  149 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 715.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Verspreide huizen Bruinisse

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 265.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bruinisse

In Bruinisse zijn de afgelopen maand 34 woningen verkocht. Makelaar Kuub Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bruinisse.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Grevelingenhout 97 DELTA makelaardij B.V. € 975.000
Grevelingenhout 110 Kuub Makelaars € 775.000
Grevelingenhout 37 Kuub Makelaars € 765.000
Grevelingenhout 157 Kuub Makelaars € 765.000
Grevelingenhout 34 Kuub Makelaars € 625.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bruinisse

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bruinisse?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Bruinisse. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bruinisse.

Wat kost een makelaar in Bruinisse?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bruinisse is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bruinisse van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bruinisse?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bruinisse zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bruinisse?

+

De meest verkopende makelaar van Bruinisse is Kuub Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bruinisse zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bruinisse?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bruinisse aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bruinisse.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!