Bijdevaate Makelaardij

Bijdevaate Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zierikzee. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Bijdevaate Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bijdevaate Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zierikzee en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bijdevaate Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bijdevaate Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 480.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -238.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Bijdevaate Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bijdevaate Makelaardij verkoopt

Bijdevaate Makelaardij is het meeste actief in Zierikzee. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bijdevaate Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bijdevaate Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zierikzee 17 € 441.000
Burgh-Haamstede 4 € 682.000
Bruinisse 1 € 199.000
Noordgouwe 1 € 615.000
Scharendijke 1 € 565.000

Type woningen die Bijdevaate Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bijdevaate Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bijdevaate Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
56%
hoekwoning
13%
tussenwoning
13%
benedenwoning
6%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
6%
halfvrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bijdevaate Makelaardij

Wat kost Bijdevaate Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bijdevaate Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bijdevaate Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Bijdevaate Makelaardij actief?

+

Bijdevaate Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zierikzee, Burgh-Haamstede, Bruinisse, Noordgouwe en Scharendijke.

In welk prijssegment is Bijdevaate Makelaardij actief?

+

Bijdevaate Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bijdevaate Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 480.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zierikzee

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zierikzee en vergelijkbaar is aan Bijdevaate Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!