Makelaars in Burgh-Haamstede

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Burgh-Haamstede, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Burgh-Haamstede. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Burgh-Haamstede helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Haamstede.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Burgh-Haamstede zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Burgh-Haamstede afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 664.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -190.000
 • Aantal transacties 48
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Burgh-Haamstede
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Burgh-Haamstede

In Burgh-Haamstede is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 527.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -190.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Burgh-Haamstede.

Bij de verkoop van een huis in Burgh-Haamstede is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 527.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Burgh-Haamstede. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Burgh-Haamstede weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 664.000.

Het meest voorkomende energielabel in Burgh-Haamstede is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Burgh-Haamstede. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Burgh-Haamstede

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Burgh-Haamstede? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Burgh-Haamstede. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hanse + Hanse Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Burgh-Haamstede, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Burgh-Haamstede.

Populaire buurten in Burgh-Haamstede

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Burgh-Haamstede? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Burgh-Haamstede. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Haamstede

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 504.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Kloosterweg en omgeving

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 667.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Nieuw-Haamstede

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 906.000
  Woningen verkocht
  10
 • 4. Burgh

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 603.000
  Woningen verkocht
  7
 • 5. Westenschouwen

  Verkooptijd
  123 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 661.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Burgh-Haamstede

In Burgh-Haamstede zijn de afgelopen maand 48 woningen verkocht. Makelaar Hanse + Hanse Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Burgh-Haamstede.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Strandweg 34 Sinke Komejan Makelaars € 1.750.000
Klaproosweg 3 DELTA makelaardij B.V. € 1.175.000
Binnenduin 22 Ons Wooneiland € 1.150.000
Hogezoom 4 Hanse + Hanse Makelaardij € 1.100.000
Cypresweg 3 Sinke Komejan Makelaars € 1.095.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Burgh-Haamstede

Hoeveel makelaars zijn er actief in Burgh-Haamstede?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Burgh-Haamstede. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Burgh-Haamstede.

Wat kost een makelaar in Burgh-Haamstede?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Burgh-Haamstede is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Burgh-Haamstede van € 6.600 tot € 8.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Burgh-Haamstede?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Burgh-Haamstede zijn € 3.300 a € 5.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Burgh-Haamstede?

+

De meest verkopende makelaar van Burgh-Haamstede is Hanse + Hanse Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Burgh-Haamstede zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Burgh-Haamstede?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Burgh-Haamstede aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Burgh-Haamstede.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!