Ons Wooneiland

Ons Wooneiland is een makelaar gevestigd in Burgh-Haamstede. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Ons Wooneiland hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Ons Wooneiland is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Burgh-Haamstede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ons Wooneiland. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ons Wooneiland in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 454.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 119.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over Ons Wooneiland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ons Wooneiland verkoopt

Ons Wooneiland is het meeste actief in Burgh-Haamstede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ons Wooneiland woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ons Wooneiland ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zierikzee 10 € 346.000
Burgh-Haamstede 10 € 688.000
Scharendijke 6 € 337.000
Brouwershaven 5 € 333.000
Renesse 3 € 484.000

Type woningen die Ons Wooneiland verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ons Wooneiland diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ons Wooneiland het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
37%
tussenwoning
28%
2 onder 1 kapwoning
26%
hoekwoning
7%
eindwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ons Wooneiland

Wat kost Ons Wooneiland bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ons Wooneiland voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ons Wooneiland je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Ons Wooneiland actief?

+

Ons Wooneiland heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zierikzee, Burgh-Haamstede, Scharendijke, Brouwershaven en Renesse.

In welk prijssegment is Ons Wooneiland actief?

+

Ons Wooneiland is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ons Wooneiland actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 454.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Burgh-Haamstede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Burgh-Haamstede en vergelijkbaar is aan Ons Wooneiland. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!