Grosfeld makelaardij

Grosfeld makelaardij is een makelaar gevestigd in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Grosfeld makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Grosfeld makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergen op Zoom en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Grosfeld makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Grosfeld makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 540.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Grosfeld makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Grosfeld makelaardij verkoopt

Grosfeld makelaardij is het meeste actief in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Grosfeld makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Grosfeld makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bergen op Zoom 12 € 481.000
Hoogerheide 2 € 465.000
Tholen 1 € 489.000
Halsteren 1 € 1.450.000

Type woningen die Grosfeld makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Grosfeld makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Grosfeld makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
vrijstaande woning
21%
portiekflat
14%
2 onder 1 kapwoning
7%
benedenwoning
7%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Grosfeld makelaardij

Wat kost Grosfeld makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Grosfeld makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Grosfeld makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Grosfeld makelaardij actief?

+

Grosfeld makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bergen op Zoom, Hoogerheide, Tholen en Halsteren.

In welk prijssegment is Grosfeld makelaardij actief?

+

Grosfeld makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Grosfeld makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 540.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergen op Zoom

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergen op Zoom en vergelijkbaar is aan Grosfeld makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!