Van Reenen Makelaardij

Van Reenen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Dinteloord. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Reenen Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Reenen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dinteloord en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Reenen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Reenen Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Reenen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 242.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Van Reenen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Reenen Makelaardij verkoopt

Van Reenen Makelaardij is het meeste actief in Dinteloord. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Reenen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Reenen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuw-Vossemeer 1 € 248.000
Heijningen 1 € 238.000
Den Haag 1 € 225.000
Steenbergen 1 € 258.000

Type woningen die Van Reenen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Reenen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Reenen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
80%
2 onder 1 kapwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Reenen Makelaardij

Wat kost Van Reenen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Reenen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Reenen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.800.

Waar is Van Reenen Makelaardij actief?

+

Van Reenen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuw-Vossemeer, Heijningen, Den Haag en Steenbergen.

In welk prijssegment is Van Reenen Makelaardij actief?

+

Van Reenen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Reenen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 242.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dinteloord

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dinteloord en vergelijkbaar is aan Van Reenen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!