RE/MAX WoonWens Makelaars

RE/MAX WoonWens Makelaars is een makelaar gevestigd in Roosendaal. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt RE/MAX WoonWens Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. RE/MAX WoonWens Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roosendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RE/MAX WoonWens Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties RE/MAX WoonWens Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 236.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over RE/MAX WoonWens Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar RE/MAX WoonWens Makelaars verkoopt

RE/MAX WoonWens Makelaars is het meeste actief in Roosendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RE/MAX WoonWens Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RE/MAX WoonWens Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roosendaal 2 € 294.000
Breskens 1 € 215.000
Eindhoven 1 € 225.000
Vlissingen 1 € 259.000
Epe 1 € 297.000

Type woningen die RE/MAX WoonWens Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RE/MAX WoonWens Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RE/MAX WoonWens Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
29%
halfvrijstaande woning
21%
2 onder 1 kapwoning
13%
eindwoning
13%
portiekflat
8%
tussenwoning
8%
geschakelde woning
4%
hoekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RE/MAX WoonWens Makelaars

Wat kost RE/MAX WoonWens Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RE/MAX WoonWens Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RE/MAX WoonWens Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is RE/MAX WoonWens Makelaars actief?

+

RE/MAX WoonWens Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roosendaal, Breskens, Eindhoven, Vlissingen en Epe.

In welk prijssegment is RE/MAX WoonWens Makelaars actief?

+

RE/MAX WoonWens Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RE/MAX WoonWens Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 363.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roosendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roosendaal en vergelijkbaar is aan RE/MAX WoonWens Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!