De Makelaardije B.V.

De Makelaardije B.V. is een makelaar gevestigd in Roosendaal. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Makelaardije B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Makelaardije B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roosendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Makelaardije B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Makelaardije B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 314.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over De Makelaardije B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Makelaardije B.V. verkoopt

De Makelaardije B.V. is het meeste actief in Roosendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Makelaardije B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Makelaardije B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roosendaal 10 € 310.000
Bergen op Zoom 5 € 245.000
Hoogerheide 2 € 317.000
Ossendrecht 1 € 299.000
Klundert 1 € 285.000

Type woningen die De Makelaardije B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Makelaardije B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Makelaardije B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
52%
hoekwoning
21%
2 onder 1 kapwoning
10%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
geschakelde woning
3%
halfvrijstaande woning
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Makelaardije B.V.

Wat kost De Makelaardije B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Makelaardije B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Makelaardije B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is De Makelaardije B.V. actief?

+

De Makelaardije B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roosendaal, Bergen op Zoom, Hoogerheide, Ossendrecht en Klundert.

In welk prijssegment is De Makelaardije B.V. actief?

+

De Makelaardije B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Makelaardije B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 314.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roosendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roosendaal en vergelijkbaar is aan De Makelaardije B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!