Staal Makelaars

Staal Makelaars is een makelaar gevestigd in Roosendaal. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Staal Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Staal Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roosendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Staal Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Staal Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Staal Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 767.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 438.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Staal Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Staal Makelaars verkoopt

Staal Makelaars is het meeste actief in Roosendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Staal Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Staal Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ossendrecht 1 € 865.000
Lage Zwaluwe 1 € 599.000
Rucphen 1 € 1.175.000
Den-Bosch 1 € 430.000

Type woningen die Staal Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Staal Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Staal Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
80%
2 onder 1 kapwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Staal Makelaars

Wat kost Staal Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Staal Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Staal Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.800 en de € 5.800.

Waar is Staal Makelaars actief?

+

Staal Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ossendrecht, Lage Zwaluwe, Rucphen en Den-Bosch.

In welk prijssegment is Staal Makelaars actief?

+

Staal Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Staal Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 767.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roosendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roosendaal en vergelijkbaar is aan Staal Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!