Makelaars in Rucphen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rucphen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Rucphen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rucphen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rucphen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rucphen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rucphen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 26
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rucphen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rucphen

In Rucphen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Rucphen.

Bij de verkoop van een huis in Rucphen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 145 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rucphen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rucphen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 439.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rucphen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rucphen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rucphen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rucphen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rucphen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Hassel Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rucphen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rucphen.

Populaire buurten in Rucphen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rucphen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rucphen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rucphen

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Verspreide huizen Rucphen

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Rucphen

In Rucphen zijn de afgelopen maand 26 woningen verkocht. Makelaar Van Hassel Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rucphen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Heimolendreef 31 Staal Makelaars € 1.175.000
Dassenstraat 39 Van Hassel Makelaars o.g. € 675.000
Sprundelseweg 28 In de Roos Makelaardij € 650.000
Jeroen Boschplein 1 In de Roos Makelaardij € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rucphen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rucphen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Rucphen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rucphen.

Wat kost een makelaar in Rucphen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rucphen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rucphen van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rucphen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rucphen zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rucphen?

+

De meest verkopende makelaar van Rucphen is Van Hassel Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rucphen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rucphen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rucphen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rucphen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!