De Huizenpraktijk

De Huizenpraktijk is een makelaar gevestigd in St. Willebrord. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Huizenpraktijk hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Huizenpraktijk is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in St. Willebrord en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Huizenpraktijk. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Huizenpraktijk in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
  • Gemiddelde verkooptijd 64
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 289.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over De Huizenpraktijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Huizenpraktijk verkoopt

De Huizenpraktijk is het meeste actief in St. Willebrord. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Huizenpraktijk woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Huizenpraktijk ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
St. Willebrord 4 € 440.000
Klein Zundert 2 € 350.000
Zundert 2 € 343.000
Roosendaal 2 € 825.000
Sprundel 2 € 763.000

Type woningen die De Huizenpraktijk verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Huizenpraktijk diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Huizenpraktijk het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
48%
2 onder 1 kapwoning
19%
tussenwoning
14%
eindwoning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
hoekwoning
5%
portiekflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Huizenpraktijk

Wat kost De Huizenpraktijk bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Huizenpraktijk voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Huizenpraktijk je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is De Huizenpraktijk actief?

+

De Huizenpraktijk heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in St. Willebrord, Klein Zundert, Zundert, Roosendaal en Sprundel.

In welk prijssegment is De Huizenpraktijk actief?

+

De Huizenpraktijk is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Huizenpraktijk actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 485.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in St. Willebrord

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van St. Willebrord en vergelijkbaar is aan De Huizenpraktijk. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!