Makelaars in St. Willebrord

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in St. Willebrord, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in St. Willebrord. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in St. Willebrord helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sint Willebrord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in St. Willebrord zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in St. Willebrord afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 64.000
 • Aantal transacties 60
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in St. Willebrord
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt St. Willebrord

In St. Willebrord is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 420.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 64.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in St. Willebrord.

Bij de verkoop van een huis in St. Willebrord is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 156 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 420.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in St. Willebrord. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit St. Willebrord weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 395.000.

Het meest voorkomende energielabel in St. Willebrord is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in St. Willebrord. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in St. Willebrord

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in St. Willebrord? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in St. Willebrord. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Boeren Kuijpers Makelaars BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van St. Willebrord, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio St. Willebrord.

Populaire buurten in St. Willebrord

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in St. Willebrord? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van St. Willebrord. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sint Willebrord

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  59
 • 2. Verspreide huizen Rucphen

  Verkooptijd
  99 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 850.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in St. Willebrord

In St. Willebrord zijn de afgelopen maand 60 woningen verkocht. Makelaar Boeren Kuijpers Makelaars BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in St. Willebrord.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hazelaarstraat 37 De Huizenpraktijk € 850.000
Jochems Roemstraat 17 Van Hassel Makelaars o.g. € 695.000
Mezendonk 24 Boeren Kuijpers Makelaars BV € 619.000
Irenestraat 34 Boeren Kuijpers Makelaars BV € 612.500
Krommestraat 77 Boeren Kuijpers Makelaars BV € 599.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in St. Willebrord

Hoeveel makelaars zijn er actief in St. Willebrord?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in St. Willebrord. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in St. Willebrord.

Wat kost een makelaar in St. Willebrord?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in St. Willebrord is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in St. Willebrord van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in St. Willebrord?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in St. Willebrord zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van St. Willebrord?

+

De meest verkopende makelaar van St. Willebrord is Boeren Kuijpers Makelaars BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In St. Willebrord zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in St. Willebrord?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in St. Willebrord aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in St. Willebrord.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!