Boeren Kuijpers Makelaars BV

Boeren Kuijpers Makelaars BV is een makelaar gevestigd in St. Willebrord. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boeren Kuijpers Makelaars BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Boeren Kuijpers Makelaars BV is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in St. Willebrord en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boeren Kuijpers Makelaars BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boeren Kuijpers Makelaars BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 414.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 263.000
  • Aantal transacties 41
Meer informatie over Boeren Kuijpers Makelaars BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boeren Kuijpers Makelaars BV verkoopt

Boeren Kuijpers Makelaars BV is het meeste actief in St. Willebrord. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boeren Kuijpers Makelaars BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boeren Kuijpers Makelaars BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
St. Willebrord 22 € 411.000
Sprundel 5 € 430.000
Roosendaal 4 € 298.000
Breda 2 € 782.000
Scherpenisse 1 € 215.000

Type woningen die Boeren Kuijpers Makelaars BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boeren Kuijpers Makelaars BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boeren Kuijpers Makelaars BV het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
49%
tussenwoning
23%
2 onder 1 kapwoning
21%
eindwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
hoekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boeren Kuijpers Makelaars BV

Wat kost Boeren Kuijpers Makelaars BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boeren Kuijpers Makelaars BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boeren Kuijpers Makelaars BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Boeren Kuijpers Makelaars BV actief?

+

Boeren Kuijpers Makelaars BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in St. Willebrord, Sprundel, Roosendaal, Breda en Scherpenisse.

In welk prijssegment is Boeren Kuijpers Makelaars BV actief?

+

Boeren Kuijpers Makelaars BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boeren Kuijpers Makelaars BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 414.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in St. Willebrord

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van St. Willebrord en vergelijkbaar is aan Boeren Kuijpers Makelaars BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!