Bon Makelaardij

Bon Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zevenbergen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bon Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bon Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zevenbergen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bon Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bon Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 394.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 120.000
  • Aantal transacties 68
Meer informatie over Bon Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bon Makelaardij verkoopt

Bon Makelaardij is het meeste actief in Zevenbergen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bon Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bon Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zevenbergen 51 € 396.000
Zevenbergschen Hoek 6 € 254.000
Klundert 4 € 404.000
Fijnaart 2 € 363.000
Oudenbosch 2 € 452.000

Type woningen die Bon Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bon Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bon Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
vrijstaande woning
17%
2 onder 1 kapwoning
16%
eindwoning
9%
hoekwoning
6%
portiekwoning
5%
benedenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bon Makelaardij

Wat kost Bon Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bon Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bon Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Bon Makelaardij actief?

+

Bon Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Klundert, Fijnaart en Oudenbosch.

In welk prijssegment is Bon Makelaardij actief?

+

Bon Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bon Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 394.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zevenbergen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zevenbergen en vergelijkbaar is aan Bon Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!