Makelaars in Heijningen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heijningen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Heijningen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heijningen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Heijningen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heijningen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Heijningen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Heijningen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 443.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -75.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heijningen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heijningen

In Heijningen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 350.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -75.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heijningen.

Bij de verkoop van een huis in Heijningen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 162 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 350.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heijningen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heijningen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 443.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heijningen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heijningen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heijningen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heijningen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heijningen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Wensen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heijningen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heijningen.

Populaire buurten in Heijningen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heijningen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heijningen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Heijningen

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Heijningen

  Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.100.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Oudemolen

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Heijningen

In Heijningen zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Van Wensen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heijningen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Stadsedijk 153 Van Wensen Makelaars € 1.100.000
Stadsedijk 7 Van Wensen Makelaars € 450.000
Oude Heijningsedijk 189 Makelaardij Van den Berg € 439.000
Oude Heijningsedijk 131 Sweere Makelaardij B.V. € 425.000
Oude Heijningsedijk 137 Van Reenen Makelaardij € 237.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heijningen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heijningen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Heijningen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heijningen.

Wat kost een makelaar in Heijningen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heijningen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heijningen van € 4.400 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heijningen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heijningen zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heijningen?

+

De meest verkopende makelaar van Heijningen is Van Wensen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heijningen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heijningen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heijningen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heijningen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!