WG Makelaars B.V.

WG Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Fijnaart. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt WG Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. WG Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Fijnaart en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WG Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties WG Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 367.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over WG Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar WG Makelaars B.V. verkoopt

WG Makelaars B.V. is het meeste actief in Fijnaart. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WG Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WG Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Fijnaart 11 € 344.000
Willemstad 4 € 406.000
Roosendaal 1 € 325.000
Kruisland 1 € 498.000

Type woningen die WG Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WG Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WG Makelaars B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
35%
tussenwoning
29%
vrijstaande woning
18%
hoekwoning
12%
halfvrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WG Makelaars B.V.

Wat kost WG Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WG Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WG Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is WG Makelaars B.V. actief?

+

WG Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Fijnaart, Willemstad, Roosendaal en Kruisland.

In welk prijssegment is WG Makelaars B.V. actief?

+

WG Makelaars B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WG Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 367.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Fijnaart

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Fijnaart en vergelijkbaar is aan WG Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!