Van Wensen Makelaars

Van Wensen Makelaars is een makelaar gevestigd in Klundert. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Wensen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Wensen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Klundert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Wensen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Wensen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 354.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 21.000
  • Aantal transacties 38
Meer informatie over Van Wensen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Wensen Makelaars verkoopt

Van Wensen Makelaars is het meeste actief in Klundert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Wensen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Wensen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zevenbergen 8 € 354.000
Heijningen 5 € 340.000
Klundert 5 € 360.000
Willemstad 5 € 356.000
Standdaarbuiten 4 € 453.000

Type woningen die Van Wensen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Wensen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Wensen Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
23%
tussenwoning
23%
vrijstaande woning
22%
galerijflat
6%
geschakelde woning
6%
hoekwoning
6%
halfvrijstaande woning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
portiekflat
3%
eindwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Wensen Makelaars

Wat kost Van Wensen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Wensen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Wensen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Van Wensen Makelaars actief?

+

Van Wensen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zevenbergen, Heijningen, Klundert, Willemstad en Standdaarbuiten.

In welk prijssegment is Van Wensen Makelaars actief?

+

Van Wensen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Wensen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 354.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Klundert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Klundert en vergelijkbaar is aan Van Wensen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!