Makelaars in Klundert

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Klundert, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Klundert. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Klundert helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Klundert.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Klundert zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Klundert afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 339.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 102.000
 • Aantal transacties 26
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Klundert
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Klundert

In Klundert is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 355.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 102.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Klundert.

Bij de verkoop van een huis in Klundert is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 355.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Klundert. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Klundert weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 339.000.

Het meest voorkomende energielabel in Klundert is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Klundert. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Klundert

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Klundert? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Klundert. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Wensen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Klundert, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Klundert.

 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 404.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 352.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Klundert

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Klundert? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Klundert. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Klundert

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 323.000
  Woningen verkocht
  23
 • 2. Verspreide huizen Klundert

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 563.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Noordschans

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Klundert

In Klundert zijn de afgelopen maand 26 woningen verkocht. Makelaar Van Wensen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Klundert.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Markdijk 5 Bon Makelaardij € 725.000
De Sluijs 14 Van Wensen Makelaars € 550.000
Prins Willemstraat 30 Van Wensen Makelaars € 535.000
Krugerstraat 56 Van Wensen Makelaars € 450.000
Schansweg 27 Van Wensen Makelaars € 400.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Klundert

Hoeveel makelaars zijn er actief in Klundert?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Klundert. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Klundert.

Wat kost een makelaar in Klundert?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Klundert is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Klundert van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Klundert?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Klundert zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Klundert?

+

De meest verkopende makelaar van Klundert is Van Wensen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Klundert zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Klundert?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Klundert aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Klundert.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!