Makelaars in Fijnaart

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Fijnaart, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Fijnaart. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Fijnaart helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Fijnaart.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Fijnaart zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Fijnaart afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -79.000
 • Aantal transacties 32
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Fijnaart
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Fijnaart

In Fijnaart is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 334.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -79.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Fijnaart.

Bij de verkoop van een huis in Fijnaart is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 334.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Fijnaart. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Fijnaart weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 368.000.

Het meest voorkomende energielabel in Fijnaart is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Fijnaart. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Fijnaart

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Fijnaart? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Fijnaart. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Wensen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Fijnaart, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Fijnaart.

 • Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 344.000
  Woningen verkocht
  11
 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 373.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Fijnaart

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Fijnaart? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Fijnaart. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Fijnaart

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 355.000
  Woningen verkocht
  25
 • 2. Oudemolen

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 477.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Verspreide huizen Fijnaart

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 535.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Nieuwemolen met Driehoek

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Zwingelspaan

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 200.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Fijnaart

In Fijnaart zijn de afgelopen maand 32 woningen verkocht. Makelaar Van Wensen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Fijnaart.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkring 15 Van Wensen Makelaars € 600.000
Leeuwerikstraat 65 Kuijpers Makelaardij B.V. € 575.000
Oudemolensedijk 69 Van Wensen Makelaars € 550.000
Drogedijk 30 Wezenbeek Makelaardij € 535.000
Koperwiekstraat 36 WG Makelaars B.V. € 534.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fijnaart

Hoeveel makelaars zijn er actief in Fijnaart?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Fijnaart. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Fijnaart.

Wat kost een makelaar in Fijnaart?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Fijnaart is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Fijnaart van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Fijnaart?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Fijnaart zijn € 1.800 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Fijnaart?

+

De meest verkopende makelaar van Fijnaart is Van Wensen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Fijnaart zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Fijnaart?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Fijnaart aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Fijnaart.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!