Makelaars in Standdaarbuiten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Standdaarbuiten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Standdaarbuiten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Standdaarbuiten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Standdaarbuiten.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Standdaarbuiten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Standdaarbuiten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 411.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 118.000
 • Aantal transacties 19
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Standdaarbuiten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Standdaarbuiten

In Standdaarbuiten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 550.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 118.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Standdaarbuiten.

Bij de verkoop van een huis in Standdaarbuiten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 119 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 550.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Standdaarbuiten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Standdaarbuiten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 411.000.

Het meest voorkomende energielabel in Standdaarbuiten is A+. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Standdaarbuiten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Standdaarbuiten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Standdaarbuiten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Standdaarbuiten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Wensen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Standdaarbuiten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Standdaarbuiten.

 • Verkooptijd
  199 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 589.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  134 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 729.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 459.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 498.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Standdaarbuiten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Standdaarbuiten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Standdaarbuiten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Standdaarbuiten

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Kreek

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 534.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Standdaarbuiten

In Standdaarbuiten zijn de afgelopen maand 19 woningen verkocht. Makelaar Van Wensen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Standdaarbuiten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kreekdijk 41 Bon Makelaardij € 729.000
Havenstraat 11 A MD Makelaars en Taxateurs € 589.000
Oesterzwam 10 Van Wensen Makelaars € 500.000
Dansvlinder 15 Van Wensen Makelaars € 500.000
Oudendijk 53 Rademakers Makelaardij € 498.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Standdaarbuiten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Standdaarbuiten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Standdaarbuiten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Standdaarbuiten.

Wat kost een makelaar in Standdaarbuiten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Standdaarbuiten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Standdaarbuiten van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Standdaarbuiten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Standdaarbuiten zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Standdaarbuiten?

+

De meest verkopende makelaar van Standdaarbuiten is Van Wensen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Standdaarbuiten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Standdaarbuiten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Standdaarbuiten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Standdaarbuiten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!