Wijk-Regio Makelaardij B.V.

Wijk-Regio Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Roosendaal. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wijk-Regio Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Wijk-Regio Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roosendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wijk-Regio Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wijk-Regio Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 317.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 26.000
  • Aantal transacties 55
Meer informatie over Wijk-Regio Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wijk-Regio Makelaardij B.V. verkoopt

Wijk-Regio Makelaardij B.V. is het meeste actief in Roosendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wijk-Regio Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wijk-Regio Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roosendaal 15 € 173.000
Oudenbosch 14 € 350.000
Oud Gastel 11 € 377.000
Bosschenhoofd 4 € 438.000
Stampersgat 2 € 325.000

Type woningen die Wijk-Regio Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wijk-Regio Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wijk-Regio Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
25%
portiekflat
20%
2 onder 1 kapwoning
18%
halfvrijstaande woning
11%
tussenwoning
11%
galerijflat
5%
eindwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
geschakelde woning
2%
hoekwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wijk-Regio Makelaardij B.V.

Wat kost Wijk-Regio Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wijk-Regio Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wijk-Regio Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Wijk-Regio Makelaardij B.V. actief?

+

Wijk-Regio Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Bosschenhoofd en Stampersgat.

In welk prijssegment is Wijk-Regio Makelaardij B.V. actief?

+

Wijk-Regio Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wijk-Regio Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 317.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roosendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roosendaal en vergelijkbaar is aan Wijk-Regio Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!