Makelaars in Oud Gastel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oud Gastel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Oud Gastel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oud Gastel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oud Gastel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oud Gastel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oud Gastel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 396.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
 • Aantal transacties 50
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oud Gastel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oud Gastel

In Oud Gastel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 431.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 35.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oud Gastel.

Bij de verkoop van een huis in Oud Gastel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 431.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oud Gastel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oud Gastel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 396.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oud Gastel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oud Gastel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oud Gastel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oud Gastel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oud Gastel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Sweere Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oud Gastel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oud Gastel.

Populaire buurten in Oud Gastel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oud Gastel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oud Gastel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oud Gastel

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 378.000
  Woningen verkocht
  45
 • 2. Verspreide huizen Kuivezand en omgeving

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Stoof

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Oud Gastel

In Oud Gastel zijn de afgelopen maand 50 woningen verkocht. Makelaar Sweere Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oud Gastel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oudendijk 69 Wijk-Regio Makelaardij B.V. € 895.000
Nieuwe Weg 1 Wijk-Regio Makelaardij B.V. € 649.000
Langenbergsestraat 1 Sweere Makelaardij B.V. € 615.000
Dulderstraat 14 Wijk-Regio Makelaardij B.V. € 595.000
Wildertstraat 8 Sweere Makelaardij B.V. € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oud Gastel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oud Gastel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Oud Gastel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oud Gastel.

Wat kost een makelaar in Oud Gastel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oud Gastel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oud Gastel van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oud Gastel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oud Gastel zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oud Gastel?

+

De meest verkopende makelaar van Oud Gastel is Sweere Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oud Gastel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oud Gastel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oud Gastel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oud Gastel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!