MD Makelaars en Taxateurs

MD Makelaars en Taxateurs is een makelaar gevestigd in Hoeven. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt MD Makelaars en Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. MD Makelaars en Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoeven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MD Makelaars en Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties MD Makelaars en Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 414.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -138.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over MD Makelaars en Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar MD Makelaars en Taxateurs verkoopt

MD Makelaars en Taxateurs is het meeste actief in Hoeven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MD Makelaars en Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MD Makelaars en Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoeven 6 € 438.000
Oudenbosch 5 € 397.000
St. Willebrord 4 € 356.000
Rucphen 3 € 421.000
Etten-Leur 2 € 325.000

Type woningen die MD Makelaars en Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MD Makelaars en Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MD Makelaars en Taxateurs het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
42%
tussenwoning
28%
2 onder 1 kapwoning
22%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
hoekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MD Makelaars en Taxateurs

Wat kost MD Makelaars en Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MD Makelaars en Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MD Makelaars en Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is MD Makelaars en Taxateurs actief?

+

MD Makelaars en Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoeven, Oudenbosch, St. Willebrord, Rucphen en Etten-Leur.

In welk prijssegment is MD Makelaars en Taxateurs actief?

+

MD Makelaars en Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MD Makelaars en Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 414.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoeven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoeven en vergelijkbaar is aan MD Makelaars en Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!