Wezenbeek Makelaardij

Wezenbeek Makelaardij is een makelaar gevestigd in Kruisland. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Wezenbeek Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Wezenbeek Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kruisland en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wezenbeek Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wezenbeek Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 102.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Wezenbeek Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wezenbeek Makelaardij verkoopt

Wezenbeek Makelaardij is het meeste actief in Kruisland. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wezenbeek Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wezenbeek Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kruisland 8 € 417.000
Wouw 7 € 372.000
Roosendaal 2 € 244.000
Heerle 2 € 370.000
Wouwse Plantage 1 € 525.000

Type woningen die Wezenbeek Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wezenbeek Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wezenbeek Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
57%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
13%
tussenwoning
13%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wezenbeek Makelaardij

Wat kost Wezenbeek Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wezenbeek Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wezenbeek Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Wezenbeek Makelaardij actief?

+

Wezenbeek Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kruisland, Wouw, Roosendaal, Heerle en Wouwse Plantage.

In welk prijssegment is Wezenbeek Makelaardij actief?

+

Wezenbeek Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wezenbeek Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 395.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kruisland

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kruisland en vergelijkbaar is aan Wezenbeek Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!