Makelaars in Kruisland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kruisland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Kruisland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kruisland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kruisland.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kruisland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kruisland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 417.000
 • Gemiddelde verkooptijd 22
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -73.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kruisland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kruisland

In Kruisland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 455.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -73.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Kruisland.

Bij de verkoop van een huis in Kruisland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 106 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 455.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kruisland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kruisland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 417.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kruisland is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kruisland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kruisland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kruisland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kruisland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Wezenbeek Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kruisland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kruisland.

Populaire buurten in Kruisland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kruisland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kruisland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kruisland

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Kruislandse polders

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 517.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Kruisland

In Kruisland zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Wezenbeek Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kruisland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Molenstraat 50 a Wezenbeek Makelaardij € 640.000
Molenstraat 15 Wezenbeek Makelaardij € 625.000
Langeweg 93 Makelaarsland € 599.000
Moerakker 12 Wijk-Regio Makelaardij B.V. € 550.000
Meestoof 11 WG Makelaars B.V. € 498.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kruisland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kruisland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Kruisland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kruisland.

Wat kost een makelaar in Kruisland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kruisland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kruisland van € 4.200 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kruisland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kruisland zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kruisland?

+

De meest verkopende makelaar van Kruisland is Wezenbeek Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kruisland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kruisland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kruisland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kruisland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!