Van der Eijken Makelaardij

Van der Eijken Makelaardij is een makelaar gevestigd in Roosendaal. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van der Eijken Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van der Eijken Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roosendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Eijken Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Eijken Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 381.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 92.000
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over Van der Eijken Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van der Eijken Makelaardij verkoopt

Van der Eijken Makelaardij is het meeste actief in Roosendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Eijken Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Eijken Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roosendaal 21 € 354.000
Schijf 3 € 624.000
Kruisland 1 € 275.000
Wouw 1 € 339.000

Type woningen die Van der Eijken Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Eijken Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Eijken Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
26%
vrijstaande woning
26%
tussenwoning
22%
hoekwoning
13%
halfvrijstaande woning
9%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Eijken Makelaardij

Wat kost Van der Eijken Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Eijken Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Eijken Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Van der Eijken Makelaardij actief?

+

Van der Eijken Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roosendaal, Schijf, Kruisland en Wouw.

In welk prijssegment is Van der Eijken Makelaardij actief?

+

Van der Eijken Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Eijken Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 381.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roosendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roosendaal en vergelijkbaar is aan Van der Eijken Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!