Makelaars in Sprundel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sprundel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Sprundel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sprundel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sprundel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sprundel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sprundel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 488.000
 • Gemiddelde verkooptijd 62
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -111.000
 • Aantal transacties 35
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sprundel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sprundel

In Sprundel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 422.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -111.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sprundel.

Bij de verkoop van een huis in Sprundel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 155 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 422.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sprundel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sprundel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 488.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sprundel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sprundel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sprundel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sprundel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sprundel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sprundel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sprundel.

Populaire buurten in Sprundel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sprundel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sprundel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sprundel

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 419.000
  Woningen verkocht
  27
 • 2. Verspreide huizen Sprundel

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 733.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Bedrijventerrein De Nijverhei

  Verkooptijd
  115 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 682.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Sprundel

In Sprundel zijn de afgelopen maand 35 woningen verkocht. Makelaar Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sprundel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vorenseindseweg 42 De Huizenpraktijk € 950.000
Bredasebaan 92 Schalk Makelaardij € 925.000
Oosteindseweg 61 Vermeeren Makelaardij B.V. € 775.000
Struikhei 25 Homi makelaars € 745.000
Noodstraat 9 Schalk Makelaardij € 675.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sprundel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sprundel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Sprundel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sprundel.

Wat kost een makelaar in Sprundel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sprundel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sprundel van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sprundel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sprundel zijn € 2.400 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sprundel?

+

De meest verkopende makelaar van Sprundel is Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sprundel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sprundel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sprundel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sprundel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!