Van Hassel Makelaars o.g.

Van Hassel Makelaars o.g. is een makelaar gevestigd in Zundert. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Hassel Makelaars o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Hassel Makelaars o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zundert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Hassel Makelaars o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Hassel Makelaars o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 29.000
  • Aantal transacties 91
Meer informatie over Van Hassel Makelaars o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Hassel Makelaars o.g. verkoopt

Van Hassel Makelaars o.g. is het meeste actief in Zundert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Hassel Makelaars o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Hassel Makelaars o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zundert 32 € 395.000
Rijsbergen 8 € 394.000
Wernhout 8 € 465.000
Achtmaal 6 € 591.000
Sprundel 5 € 504.000

Type woningen die Van Hassel Makelaars o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Hassel Makelaars o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Hassel Makelaars o.g. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
vrijstaande woning
29%
tussenwoning
11%
hoekwoning
9%
geschakelde woning
5%
eindwoning
4%
bovenwoning
3%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Hassel Makelaars o.g.

Wat kost Van Hassel Makelaars o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Hassel Makelaars o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Hassel Makelaars o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Van Hassel Makelaars o.g. actief?

+

Van Hassel Makelaars o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zundert, Rijsbergen, Wernhout, Achtmaal en Sprundel.

In welk prijssegment is Van Hassel Makelaars o.g. actief?

+

Van Hassel Makelaars o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Hassel Makelaars o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 424.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zundert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zundert en vergelijkbaar is aan Van Hassel Makelaars o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!