Makelaars in Zundert

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zundert, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Zundert. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zundert helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zundert.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zundert zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Zundert afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 404.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -34.000
 • Aantal transacties 70
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zundert
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zundert

In Zundert is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 369.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -34.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zundert.

Bij de verkoop van een huis in Zundert is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 369.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zundert. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zundert weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 404.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zundert is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zundert. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zundert

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zundert? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zundert. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Hassel Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zundert, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zundert.

Populaire buurten in Zundert

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zundert? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zundert. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zundert

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  61
 • 2. Verspreide huizen Zundert

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 519.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Zundert

In Zundert zijn de afgelopen maand 70 woningen verkocht. Makelaar Van Hassel Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zundert.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Waaijenbergstraat 1 Schalk Makelaardij € 885.000
Akkermolenweg 9 A Van Hassel Makelaars o.g. € 725.000
Berkstraat 15 Van Hassel Makelaars o.g. € 665.000
Wilhelminahof 9 De Huizenbemiddelaar € 635.000
Berkenring 76 Frank Sweegers Makelaardij € 625.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zundert

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zundert?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Zundert. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zundert.

Wat kost een makelaar in Zundert?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zundert is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zundert van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zundert?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zundert zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zundert?

+

De meest verkopende makelaar van Zundert is Van Hassel Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zundert zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zundert?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zundert aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zundert.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!